Wij laten automatisering
voor u werken
radecom

Rtm-versie van SP1 voor Windows 7 gelekt

Een Russische site claimt de installatiebestanden van de rtm-versie van Service Pack 1 voor Windows 7 te hebben gepubliceerd.

 

Op de site WZor verschenen afgelopen weekend de installatiebestanden van de rtm-versie van SP1 van Windows 7, meldt Softpedia, die de files ook aanbiedt. Het zou gaan om de echte rtm-builds, die Microsoft nog dit kwartaal zou willen uitbrengen. Dat betekent dat Service Pack 1 vrijwel klaar is voor release.

RemoteFX

SP1 bevat alle verbeteringen die Microsoft tot nu toe in Windows 7 heeft uitgebracht. Er komt ook een servicepack voor Windows Server 2008 R2. Een van de vernieuwingen in Windows 7 is RemoteFX, waarmee remote desktop-gebruikers ook de 3d-effecten van de Aero-interface kunnen zien. Wanneer Microsoft zelf de SP1 als download aanbiedt, is nog niet bekend.

Windows 7

Een vroege versie van SP1 lekte in april 2010 al uit. In de zomer volgde de publieke testversie. Toen Windows 7 uitkwam, werd nog aangekondigd dat SP1 pas na 22 maanden zou verschijnen. Dat blijkt nu eerder te gebeuren. Windows 7 is in oktober 2009 uitgekomen en heeft nu wereldwijd een marktaandeel van 21 procent.

Bron: webwereld.nl