Klantgerichte ICT techneuten
spreken begrijpelijke taal
Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies

page4_img1Inkopen van ICT betekent voor een organisatie een nieuwe stap in een bijzonder complexe wereld vol vakjargon. Hoe kunt u zich als ondernemer zonder IT achtergrond hierin profileren en een zichtbare toegevoegde waarde leveren? Het is moeilijk om de juiste keuzes te maken uit alle mogelijke oplossingen voor een technologisch vraagstuk. Waarop dient u in het bijzonder te letten en wat gaat u doen? In al onze adviezen en projecten besteden wij niet alleen aandacht en techniek maar zorgen wij voor een goed samenspel tussen medewerkers, organisaties en technologie.

Inventarisatie van uw uitdagingen op het automatiseringsvlak

Heeft u reeds een partner voor uw automatiserings uitdagingen, maar u wilt graag een second opinion? ICT processen lopen niet zoals u wilt, maar u weet ook niet goed hoe u dit probleem moet oplossen? Of het nu gaat om het geven van vrijblijvend advies of een inventarisatie van uw uitdagingen op het automatiseringsvlak, onze medewerkers zitten voor u klaar om u van een neutraal en passend advies te voorzien.

Neutraal en vrijblijvend advies

Wij begrijpen als geen ander dat een neutraal en vrijblijvend advies soms een hele uitkomst kan zijn.Het goed toepassen van ICT begint namelijk niet bij het automatiseren, maar bij het bedenken van een voor u passende oplossing