Wij laten automatisering
voor u werken
radecom

Onze aanpak:

  • No-nonsense

  • Oplossingsgericht

  • Committed

  • Kostenefficiënt

Fullservice ICT

Radécom heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van de voorziening en ontwikkeling van automatiserings systemen.

Denk bijvoorbeeld aan standaard en maatwerk hardware en software, netwerk en systeembeheer, webhosting en webdesign. Mede dankzij deze expertise kunnen wij onze klanten ondersteunen bij het beantwoorden van alle IT vraagstukken en komen wij met passende oplossingen die aansluiten bij de wensen en eisen van de betreffende organistatie.

Bedrijfsoplossing in automatisering

Een goede bedrijfsoplossing in automatisering staat zelden op zichzelf, en raakt vaak diverse niveaus binnen uw organisatie. Vanuit die gedachte biedt Radécom fullservice ICT. Van netwerkbeheer en systeembeheer, onderhoudscontracten, hosting, service & reparatie tot hard- en software. In het enorme aanbod van hardware selecteren we voor u kwalitatief goede producten voor een aantrekkelijke prijs. Dit doen we altijd na een analyse van uw situatie en behoeften. We leveren de apparatuur af, verzorgen de installatie en zorgen dat u de basis van het product onder de knie heeft voordat we vertrekken.

Wij laten automatisering voor u werken!