Wij laten automatisering
voor u werken
radecom

Onze aanpak:

  • No-nonsense

  • Oplossingsgericht

  • Committed

  • Kostenefficiënt

Hardware

Lijkt het u niet gemakkelijk om één aanspreekpunt te hebben voor alles wat met automatisering te maken heeft? Wij leveren hardware in alle varianten en van elke gewenste fabrikant. De keuze voor de juiste computer en besturingssysteem kan veel problemen voorkomen en soms zelfs grote besparingen opleveren. Wij zijn u ook op dit gebied graag van dienst.

De beste verhouding tussen kwaliteit en prijs

Radécom streeft ernaar om continu up-to-date te blijven met de steeds veranderende hardware markt. Wij stellen hoge eisen aan de producten die wij onze klanten adviseren voor een betaalbare prijs. Wij zoeken altijd naar de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Uitgangspunt hierbij is het uiteindelijke doel dat uw organisatie voor ogen heeft. Voorwaarde voor het maken van de juiste keuze is het goed op de hoogte zijn van de alternatieven.

Windows, Apple of Linux

Radécom gelooft in helderheid en volledigheid. Op deze manier brengen wij voor u de sterke en zwakke punten van alternatieven in beeld voor een objectief beeld. Zodat u een goede keuze kunt maken of u nu met Windows, Apple of Linux werkt.