Wij laten automatisering
voor u werken
radecom

Onze aanpak:

  • No-nonsense

  • Oplossingsgericht

  • Committed

  • Kostenefficiënt

Hosting oplossingen

De internetgebruiker is een ongeduldige doelgroep, een doelgroep die altijd per direct, ongeacht het moment van de dag, bediend wil worden. De bereikbaarheid en snelheid van uw website zijn dus wel degelijk van grote invloed op uw online presentaties. Is uw website niet toegankelijk of erg traag, dan zullen uw bezoekers (en potentiële klanten!) direct verder zoeken op het internet naar een andere aanbieder.

Domein, e-mail, hosting, database en webdesign onder één dak

Wij werken samen met een zeer professionele en vooral ook betrouwbare hostingpartner. Omdat wij directe en goede contacten onderhouden met deze partner, kunnen wij snel schakelen als het aankomt op uw wensen ten opzichte van de hosting. Bij ons heeft u dan ook uw domein, e-mail, hosting, database en webdesign onder één dak. En dat vertaald zich in de praktijk naar snelle en efficiënte service.

Hosting van websites, applicaties, intranettoepassingen, (online) backups, databases

Wij bieden u een betrouwbare hosting van websites, applicaties, intranettoepassingen, (online) backups, databases of andere faciliteiten. Ook verzorgen wij voor u de domeinregistratie of domeinverhuizing van uw websiteadres, e-mailadressen en postvakinstellingen als u dat wenst. Neem contact met ons op voor de verschillende voorwaarden of mogelijkheden die wij u kunnen bieden op dit gebied.