Wij laten automatisering
voor u werken
radecom

Nieuws

2015: Het wordt alleen maar enger!

Alle horrorscenario's op het gebied van internetcriminaliteit die al jaren worden voorspeld, leken in 2014 werkelijkheid te zijn geworden. En dat zal in 2015 alleen maar erger worden, voorspellen beveiligers.

Lees meer...
 

Aftellen voor Windows Server 2003 begonnen

Het krijgt beduidend minder aandacht dan het aanstaande einde van Windows XP destijds. Maar het levert voor behoorlijk wat organisaties nog het nodige werk op: het staken van de ondersteuning van Windows Server 2003, over precies een jaar.

 

Lees meer...
 

Banken: stop met Windows XP

Nederlandse banken roepen hun klanten op om niet meer met Windows XP te internetbankieren. Vanaf 8 april zijn computers met dat besturingssysteem niet meer goed beveiligd tegen virussen. Microsoft stopt dan met het onderhoud van Windows XP.Sinds 1 januari gelden er nieuwe regels voor internetbankieren.

Lees meer...
 

Apple Mac viert 30e verjaardag

In Cupertino, in het hart van Silicon Valley waar onder meer Apple zijn hoofdkantoor heeft, wordt zaterdag (Nederlandse tijd) een bijzondere verjaardag gevierd. Jarige job is de Macintosh, de computer waar Apple beroemd mee werd: de 'Mac' wordt 30.

 

Lees meer...
 

Startknop komt terug in Windows 8.2

Microsoft werkt achter de schermen hard aan het terugbrengen van het volledige startmenu, zoals dat tot en met Windows 7 in het besturingssysteem zat.

 

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 35