Hard- en Software

HARDWARE

Lijkt het u niet gemakkelijk om één aanspreekpunt te hebben voor alles wat met automatisering te maken heeft? Wij leveren hardware in alle varianten en van elke gewenste fabrikant. Bovendien kan de keuze voor de juiste computer en besturingssystemen veel problemen voorkomen. Om die reden kan soms zelfs grote besparingen opleveren. Daardoor zijn wij u ook op dit gebied graag van dienst.

De beste verhouding tussen kwaliteit en prijs

Radécom streeft ernaar om continu up-to-date te blijven tijdens deze steeds veranderende hardware markt. In de eerste plaatst stellen wij hoge eisen aan de producten die wij onze klanten adviseren voor een betaalbare prijs. Daarnaast zoeken wij altijd naar de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Ons uitgangspunt is hierbij gericht op het uiteindelijke doel dat uw organisatie voor ogen heeft.

Windows of Apple

Radécom gelooft in helderheid en volledigheid. Daardoor brengen wij voor u de sterke en zwakke punten van alternatieven in beeld voor een objectief beeld. Om die reden kunt u een goede keuze maken of u nu met Windows of Apple werkt.

SOFTWARE

Standaard en maatwerk software

Radécom is een onafhankelijk ICT bedrijf dat sinds 2003 innovatieve en hoogwaardige ICT software oplossingen levert voor bedrijfskritische applicaties. Echt is geen een organisatie immers hetzelfde. Wij kijken naar innovatie, eenvoud, stabiliteit en veiligheid in software producten. Bestaande gevestigde software producten voldoen helaas niet altijd aan deze eisen. Daarom ontwikkelen wij ook software producten in eigen beheer, zoals desktop applicaties, serveroplossingen voor mailservers en intranet, op maat gemaakt voor uw organisatie. Eenvoud met behoud van functionaliteit.

Voordelen van maatwerk software:

  • Sluit aan bij uw wensen en behoeften

  • Groeit mee met uw organisatie

  • Wijzigingen in bedrijfsbeleid zijn gemakkelijk aan te passen

  • Gebruikersgemak

Standaard software

Voor standaard software pakketten bent u bij ons uiteraard ook aan het goede adres Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in ondersteuning van vrijwel alle belangrijke softwareprogramma’s. Hierdoor kunnen we u optimaal ondersteunen bij de aanschaf, installatie en beheer van uw software. Ook zijn wij in staat u te helpen met het beveiligen van uw computers voor virussen en spam. Wij adviseren u met kennis van zaken welk standaard pakket het beste aansluit bij uw wensen, leveren tegen scherpe prijzen en installeren de software ter plaatse.

Ga terug naar diensten overzicht

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?

Klik op onderstaande button en neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie, offerte of advies. We helpen u graag.

Neem contact met ons op