Netwerk

NETWERK- EN SYSTEEMBEHEER

Niets is onfeilbaar. Zeker niet in de wereld van automatisering. Daarom is correctief en vooral preventief onderhoud van uw IT systemen essentieel voor de dagelijkse continuïteit van uw organisatie. Goede prestaties, hoge betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de juiste functionaliteiten zijn belangrijk. Er zijn nog teveel bedrijven die denken ‘zolang het draait hebben we toch geen onderhoud nodig?’ En dan slaat de wet van Murphy toe: Een kettingreactie van automatiseringsproblemen kan de hele organisatie lam leggen.

Preventief netwerk en systeem onderhoud

Het antwoord op veel problemen is meestal: “voorkomen is beter dan genezen”. Dat betekent preventief onderhoud, zodat men problemen aan ziet komen. Ook een goed gebruikersbeleid is belangrijk, zodat de systemen niet teveel gebruikt worden voor doeleinden die schadelijk kunnen zijn.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Soms heeft u in uw dagelijkse bedrijfsvoering gewoon te maken met haperende computers en printers, e-mail die niet werkt of simpelweg een storing op uw netwerk. Heeft u weleens aan een onderhoudscontract gedacht?

Beheer- onderhoud en controlemogelijkheden

Wanneer er problemen binnen de IT systemen ontstaan heeft dit meestal grote, niet ingecalculeerde gevolgen voor uw organisatie. Medewerkers zijn niet in staat de werkzaamheden effectief uit te voeren en het herstellen van de problemen neemt vaak veel tijd in beslag en is tevens erg kostbaar. Door de toenemende complexiteit van ICT systemen is controle en het onderhoud ervan essentieel. Wij verzorgen het volledige beheer van uw automatisering en bieden een full service pakket van beheer- onderhoud en controlemogelijkheden om de kwaliteit van uw systeem te garanderen.

Ga terug naar diensten overzicht

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?

Klik op onderstaande button en neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie, offerte of advies. We helpen u graag.

Neem contact met ons op