Webdesign

WEBDESIGN

Als fullservice ICT organisatie werken wij samen met verschillende partijen voor een optimaal resultaatgerichte dienstverlening. Voldoet uw website niet meer aan uw bedrijfsdoelstellingen? Wij werken professioneel samen met verschillende goede partners.

Gedegen professioneel webdesign

Door het inzetten van een combinatie van grafisch designers, professionele tekstschrijvers, webspecialisten en marketinganalyse, bieden wij u gedegen professioneel webdesign toegespitst op uw bedrijf. Wij bouwen voor uw bedrijf de website zoals u hem voor u ziet. Daarbij onderstrepen wij het onderscheidend vermogen door o.a. handig gebruik te maken van de nieuwste technieken, studies naar het gedrag van de internetbezoeker, betrouwbare hosting, zoekmachine optimalisatie (SEO), huisstijlontwikkeling, websiteanalyse en natuurlijk creatieve en mooie website ontwerpen.

PROJECTEN

Van der Pluijm Haard & Schouw

Van der Pluijm Haard & Schouw is al meer dan 20 jaar een sfeermaker. Het is natuurlijk belangrijk dat dit zich doorvertaald naar de website. Het is een sfeervolle en duidelijke website geworden die ook op mobiel goed te bekijken is. De website heeft veel meer bezoekers en is goed vindbaar in google.

Bekijk de website hier

Liesdonk Modeschoenen

Van Liesdonk modeschoenen is een klantgerichte schoenenwinkel in het centrum van Oosterhout. In deze tijden is het voor veel bedrijven belangrijker geworden om een goede website te hebben die up-to-date en toegankelijk is. Zo kunnen de consumenten gemakkelijk de collectie bekijken en bestellen.

Bekijk de website hier

HOSTING OPLOSSINGEN

De internetgebruiker is een ongeduldige doelgroep, een doelgroep die altijd per direct, ongeacht het moment van de dag, bediend wil worden. De bereikbaarheid en snelheid van uw website zijn dus wel degelijk van grote invloed op uw online presentaties. Is uw website niet toegankelijk of erg traag, dan zullen uw bezoekers (en potentiële klanten!) direct verder zoeken op het internet naar een andere aanbieder.

Domein, e-mail, hosting, database en webdesign onder één dak

Wij werken samen met een zeer professionele en vooral ook betrouwbare hostingpartner. Omdat wij directe en goede contacten onderhouden met deze partner, kunnen wij snel schakelen als het aankomt op uw wensen ten opzichte van de hosting. Bij ons heeft u dan ook uw domein, e-mail, hosting, database en webdesign onder één dak. En dat vertaald zich in de praktijk naar snelle en efficiënte service.

Hosting van websites, applicaties, intranettoepassingen, (online) backups, databases

Wij bieden u een betrouwbare hosting van websites, applicaties, intranettoepassingen, (online) backups, databases of andere faciliteiten. Ook verzorgen wij voor u de domeinregistratie of domeinverhuizing van uw websiteadres, e-mailadressen en postvakinstellingen als u dat wenst. Neem contact met ons op voor de verschillende voorwaarden of mogelijkheden die wij u kunnen bieden op dit gebied.

Ga terug naar diensten overzicht

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?

Klik op onderstaande button en neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie, offerte of advies. We helpen u graag.

Neem contact met ons op