Diensten

Hard- en Software

Wij leveren hard- en Software in alle varianten. De keuze voor de juiste computer en besturingssysteem kan veel problemen voorkomen.

Netwerk

Niets is onfeilbaar. Zeker niet in de wereld van automatisering. Daarom is correctief en vooral preventief onderhoud essentieel.

VoIP

VoIP maakt het mogelijk om te bellen via het internet. Hierdoor worden allerlei vormen van communicatie gebundeld op uw computer.

Webdesign

Wij leveren het totaalpakket. Een responsive website ontworpen door onze grafisch vormgever inclusief hosting, updates en domein.

WIJ LATEN AUTOMATISERING VOOR U WERKEN

Fullservice ICT

Radécom heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van de voorziening en ontwikkeling van automatiserings systemen.

Denk bijvoorbeeld aan standaard en maatwerk hardware en software, netwerk en systeembeheer, webhosting en webdesign. Mede dankzij deze expertise kunnen wij onze klanten ondersteunen bij het beantwoorden van alle IT vraagstukken. Samengevat komen wij met passende oplossingen die aansluiten bij de wensen en eisen van de betreffende organistatie

Bedrijfsoplossing in automatisering

Een goede bedrijfsoplossing in automatisering staat zelden op zichzelf, en raakt vaak diverse niveaus binnen uw organisatie. Vanuit die gedachte biedt Radécom fullservice ICT. Je moet daarbij denken aan netwerkbeheer en systeembeheer, onderhoudscontracten, hosting, service & reparatie tot hard- en software. Door middel van het enorme aanbod van hardware selecteren we voor u kwalitatief goede producten voor een aantrekkelijke prijs. Dit doen we altijd na een analyse van uw situatie en behoeften. Ten slotte leveren de apparatuur af, verzorgen de installatie en zorgen dat u de basis van het product onder de knie heeft voordat we vertrekken.

No-nonsense

Oplossingsgericht

Committed

Kosteneffcïent

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?

Klik op onderstaande button en neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie, offerte of advies. We helpen u namelijk graag.