VoIP

VoIP TELEFONIE VAN RADECOM

Veel bedrijven hebben de overstap naar VoIP al gemaakt. Vaak vanuit de wens om de oude hardware te vervangen van de bestaande telefooncentrale. Daarnaast biedt VoIP lagere gebruikskosten en heeft VoIP in het beheer aanzienlijke voordelen. Veel IT-managers hebben vaak geen helder beeld hoe de oude telefooncentrale en toestellen zijn gekoppeld en wat de precieze kosten per aansluiting zijn. Nu ISDN tot het verleden gaat behoren, is wellicht nu het moment aangebroken om ook VoIP te overwegen.

De voordelen VoIP telefonie van Radécom

Met VoIP maakt u de wirwar van aansluitingen en verbindingen een stuk overzichtelijker. Wilt u nog een stap verder gaan? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw mobiele telefonie te koppelen aan het bedrijfsnetwerk. Directe en duidelijke voordelen zijn onderling bellen tegen voordelige en vaste tarieven en meer voorspelbaarheid in de telecomkosten. Daarnaast bent u ook beter bereikbaar voor uw klanten. Radécom brengt deze voordelen snel binnen handbereik!

Direct
schaalbaar

100% hosted centrale

Direct
beschikbaar

24/7
klantenservice

Koppel jouw mobiel

CRM/ERP
intergratie

Veilig in de
cloud

Gratis onderling
bellen

Direct kosten besparen

Ga terug naar diensten overzicht

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?

Klik op onderstaande button en neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie, offerte of advies. We helpen u graag.

Neem contact met ons op