Over ons

RADÉCOM

Missie, visie en beleid

Radecom is dienstverlener in ICT in Oosterhout, Noord-Brabant en omstreken. Radécom positioneert zich niet slechts als leverancier in ICT tegenover de ondernemer, maar duidelijk als partner naast de ondernemer. Door deze aanpak bent u niet alleen verzekerd van de beste oplossing voor uw automatiserings vraagstukken maar ook van de beste aansluiting van deze oplossingen met uw bedrijfsprocessen. Onze IT consultants staan garant voor tastbaar resultaat. Duidelijk, daadkrachtig en flexibel. U wilt immers oplossingen, geen verhalen.

Unieke vragen, unieke oplossingen

Elk automatiserings vraagstuk van een klant is een unieke vraag die om een unieke oplossing vraagt. Voor elk vraagstuk kiezen we steeds het beste stuk gereedschap om de taak te volbrengen. We staren ons dus niet blind op een bepaalde technologie of fabrikant, maar staan open voor alternatieven. In de praktijk blijkt dat verschillende gereedschappen of producten heel goed met elkaar kunnen samenwerken.

Betere responstijden en een persoonlijke benadering

Niet alleen op technologisch gebied zijn we flexibel, ook op het organisatorische vlak streven we dit altijd na. Bijvoorbeeld door zo min mogelijk bureaucratisch te opereren. Dit heeft directe gevolgen voor u als klant, o.a. in de vorm van betere responstijden en een persoonlijke benadering.

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen?

Klik op onderstaande button en neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie, offerte of advies. We helpen u graag.

Neem contact met ons op